Meteen naar de content

Volg ons!

30 dagen bedenktijd 🖤

Neem contact met ons op

Over Ons

Purovate is meer dan een e-commercebedrijf. Ons team hecht veel waarde aan de klant en denkt elke dag mee om het leven van de klant makkelijker, veiliger en leuker te maken. Dit valt terug te zien in de totaaloplossingen die wij onze klanten aanbieden, samen met de customer support die elke dag klaarstaat voor de vragen en behoeften van de klant.

Hoewel concurreren op prijs aantrekkelijk is voor de klant, Vallen wij op in onze markt door klantgerichte productreizen aan te bieden. Onze missie is om de klant zo aangenaam mogelijk te laten winkelen, zonder hierbij problemen te ervaren. Zo maken wij als Purovate het verschil.

Ons team in Purovate werkt onvermoeibaar om zowel professioneel als effectief aan de behoeften van de klant te voldoen, in overeenstemming met de bedrijfswaarden van integriteit en vertrouwen. Door de jaren heen heeft Purovate een e-commerce-infrastructuur van wereldklasse ontwikkeld om de behoeften van de hedendaagse internationale consumenten te vergemakkelijken door gebruikers snelle en hoogwaardige service te bieden met behulp van de nieuwste technologie. Genoeg over de webshop.

Omdat JIJ als klant centraal staat, gaan wij als bedrijf ver om aan de behoeften te voldoen. Zo kan JIJ als klant de wensen aan ons doorgeven en zullen wij alles op alles zetten om deze wensen in vervulling te brengen. Zelfs als jij op zoek bent naar iets unieks wat niet in ons assortiment te vinden is. Dat maakt Purovate het succesvolle bedrijf wat het vandaag de dag is. Want bij Purovate denken we niet in problemen, maar in oplossingen.
 

Bedrijfswaarden

Creatieve Doeners
Wij selecteren in ons team zorgvuldig op doeners. Purovate heeft niks aan mensen die niet proactief en oplossingsgericht ingesteld zijn. Omdat elk probleem een unieke oplossing heeft, bestaat het team uit creatieve doeners, die problemen tackelen alsof de problemen nooit bestonden.

Familie
Eerlijk, direct, verbonden

Onze interne missie is om een werksfeer te creëren waar werken als plezierig wordt ervaren. Wij geloven namelijk dat een gelukkige werknemer aan de basis staat van een gelukkige klant. Door onze vele team uitjes kunnen wij als een van de weinige bedrijven zeggen dat er echt een familiesfeer ontstaan is, waarbij alle sectoren van de coöperatie in harmonie samenwerken.  

Vertrouwen & integriteit
Voor ons zijn economisch succes en verantwoord ondernemen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Respect, transparantie, verantwoordelijkheid en integriteit zijn dan ook cruciale bedrijfswaarden. Dat steunt op het vertrouwen en de samenwerking doorheen de Groep en de individuele verantwoordelijkheid, steeds conform de waarden en regels van de onderneming en ieders eigen morele kompas.

 

Veiligheid

Veiligheid wordt bij Purovate op twee verschillende levels gedefinieerd. Aan de ene kant staat de veiligheid van de klant, en diens gegevens. Wij waarborgen de privacy van de klant en staan voor het privé houden van gegevens aan externe instanties. Aan de andere kant staat de veiligheid van de werknemer. Dit realiseren wij door een open werksfeer te creëren waarbij werknemers ten alle tijden hun zorgen of problemen kunnen uiten. Hieruit zal privé of teams-gewijs de zorgen of problemen van de werknemer opgelost worden.

KVK registratienummer:

8766205 

Bedrijfsadres:

Mosberg 45, Roosendaal

4708NA

 

 

Veel plezier bij Purovate!

This needs to be removed and replaced with only a picture and no text. Thankyou in advance

Ontvang maandelijkse tips, de nieuwste exclusieve memberacties en meer!